Tunø blev fejret som Årets Ø

Publiceret 10-06-2024

Tunø er blevet kåret som Årets af af Forenet Kredit, Landdistrikternes Fællesråd og Sammenslutningen af Danske Småøer. Lørdag var der kåring og fejring på øen.

Deltagere i fejringen af årets ø

Kåringen forgik på Tunø Havn, hvor Mette Ravn, formand for komiteen for Årets Ø, og bestyrelsesmedlem i Forenet Kredit’s bedømmelseskomite overrakte prisen.

 På trods af det lidt våde vejr var det mødt masser af mennesker op for at deltage i fejringen. Mange fra Tunø eller sommerhusejere - men der var også mange gæster med færgen fra Hou.

Dagen startede med festgudstjeneste i Tunø Kirke, mens selve kåringen foregik på havnen.

Prisen på 50.000 kr. og 20.000 kroner til en fest for hele øen blev overrakt af Mette Ravn, formand for komiteen for Årets Ø og bestyrelsesmedlem i Forenet Kredit. Prisen blev modtaget på scenen af Jørgen Riis Kire, formand Tunø Beboerforening
Prisen på 50.000 kr. og 20.000 kroner til en fest for hele øen blev overrakt af Mette Ravn, formand for komiteen for Årets Ø og bestyrelsesmedlem i Forenet Kredit. Prisen blev modtaget på scenen af Jørgen Riis Kire, formand Tunø Beboerforening.

Mennesker på Tunø havn Flot fremmøde på Tunø Havn.

Der var tale fra Kirsten Sydendal, formand Ø-Sammenslutningen af danske småøer
Kirsten Sydendal, formand Ø-Sammenslutningen af danske småøer ønskede tillykke til Tunø.

Der var fællessang, hyggeligt samvær med drikkevarer, pølser og brød
Med til en fest hører fællessang, hyggeligt samvær, pølser, brød og diverse drikkevarer.

Borgmester Lone Jakobi holdt også tale. Her ses hun med Mette Ravn fra Forenet Kredit på venstre side og Kirsten Sydendal der er formand Ø-Sammenslutningen af danske småøer på sin højre side
Borgmester Lone Jakobi holdt også tale. Her ses hun med Mette Ravn fra Forenet Kredit på venstre side og Kirsten Sydendal der er formand Ø-Sammenslutningen af danske småøer på højre side.

Jørgen Riis Kire der er formand Tunø Beboerforening var også en af talerne
Jørgen Riis Kire der er formand Tunø Beboerforening var også en af talerne

Læs mere om kåringen til Årets Ø i nyheden:

Tunø kåret til Årets Ø